Mijn lijst met blogs

zondag 16 april 2017

Nieuws !



Als eerste wil ik jullie fijne Paasdagen wensen!
Vanaf mijn bureau kijk ik op een steeds groener wordende tuin, het zonnetje schijnt.
De natuur start fris en nieuw, dat bracht mij tot het plan in de webwinkel ook een aantal zaken te vernieuwen. Het zal nog niet meteen opvallen, de vormgeving wordt ook vernieuwd, maar dat komt later in het jaar. Eerst veranderen we alles wat achter de webwinkel schuilgaat, voor jullie wel zo belangrijk!

Wat wordt er anders?
Ten eerste verdwijnt de inlog voor vaste klanten. Van deze mogelijkheid om korting te krijgen werd maar door enkelen gebruik gemaakt. Toch wil ik vaste klanten en klanten die een grotere bestelling plaatsen voordeel geven, vandaar dat ik wat anders heb bedacht. Een korting op verzendkosten waar iedereen van kan profiteren!

Hoe werkt de nieuwe berekening van de verzendkosten?

Binnen Nederland
De verzendkosten  voor brievenbuspost binnen Nederland zijn 3,50 Hierin worden de kosten voor het betalen, het verpakken en het verzenden mee verrekend.
Bij bestellingen boven 25 euro worden de verzendkosten de helft, 1,75
Boven 50 euro wordt het verzenden van brievenbuspost gratis !

De meeste bestellingen worden verstuurd met brievenbuspost. Bestel je iets dat met pakketpost moet worden verstuurd dan staat duidelijk bij het artikel aangegeven dat daar extra verzendkosten voor worden berekend, het verzenden met pakketpost is namelijk duurder. Bij de standaard verzendkosten wordt dan 3,50 opgeteld. Bij bestellingen boven 75 euro hoef je deze extra kosten ook niet meer te betalen, dan is ook het verzenden met pakketpost ook gratis.
De totale korting op die bestelling is dan 7 euro!

Naar het buitenland 
Voor het verzenden naar het buitenland wordt 9 euro betekend, dit is verzenden zonder track and trace. Kies je voor verzenden met track and trace zijn de kosten hoger, geef dit dan in een e-mail aan.

De kortingen voor het verzenden naar het buitenland zijn vergelijkbaar met de Nederlandse berekeningen:
Bij een bestelling boven 25 euro krijg je 1,75 korting
Bij een bestelling boven 50 euro 3,50 korting
Bij een bestelling boven 75 euro 7 euro korting
Boven 100 euro is het verzenden gratis.

Bij bestellingen via de webwinkel worden de kortingen automatisch berekend.

Nog een fijne dag, we hopen op mooi weer!

Geen opmerkingen: